Mizuno wave Tornado 8 blauw/zwart

laatste beschikbare maten.
De Wave Tornado 8 is de ultieme stabiliteitsschoen voor de competitieve indoorspeler. De juiste keuze voor degene die het beste van het beste wil op het gebied van stabiliteit. De schoen heeft dit seizoen een vernieuwde Infinity Wave plaat gekregen. Aan de laterale zijde (buitenzijde) is de Wave plaat op cruciale plekken verhoogd,met als gevolg meer stabiliteit in de voorvoet. In de voorvoet zijn bovendien extra straps geplaatst aan de laterale zijde om vervorming van het bovenwerk tegen te gaan en om extra stabiliteit te verkrijgen. In de voorvoet zitextra VS-1 materiaal om nog meer demping te bieden. De PU teenbeschermer zorgt voor een verhoogde duurzaamheiden bescherming. De buitenzool is van het extra stroeve HG Rubber.

De Wave Tornado 8 is voorzien van de technologieën AP+ en Dynamotion Fit. AP is een superlicht maar enorm soepel materiaal dat voor veel demping zorgt en toch een direct gevoel geeft. AP+ is een verbeterde versie van AP waarbij de demping, zelfs na veelvuldig gebruik, bijna niet afneemt. AP+ verbetert ook de veerkracht met 10% en het is nog steeds zo licht als het oude vertrouwde AP. De Dynamotion Fit techniek zorgt ervoor dat de schoenop een natuurlijke manier met de voet mee beweegt. Het resultaat is meer flex en minder druk- en knelpunten ter hoogte van de voetwreef.

Aanbevolen voor: de competitieve indoorspelers die op zoek zijn naar een topschoen van de beste materialen en met de meest geavanceerde technologieën.

Leverbaar in de maten 38 t/m 50


Kleur: Blauw/zwart 
Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per paar | outlet sale :  € 149,95 € 74,95
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Aanmelden voor de Mizuno aanbiedingen?
Aanmelden
Volleybalschoenen.eu / Clubstores.nl